Ohjeet huutokauppaan osallistumiseen

Huutokauppaan osallistuminen on helppoa ja yksinkertaista!

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen

Huutokauppaan osallistujien tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröityminen on nopeaa ja vie vain pari minuuttia. Aloita siis rekisteröitymällä Ikimetsäpuodin käyttäjäksi Oma tili -sivulla.

Vain rekisteröityneiden käyttäjien on mahdollista osallistua huutokauppaan. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän on ilmoitettava oikeat henkilö- ja yhteystiedot.

Muut käyttäjät eivät näe sivulla olevassa huutohistoriassa käyttäjien nimeä/henkilötietoja, vaan ainoastaan jätetyt tarjoukset.

2. Tarjousten tekeminen ja huutokaupan kulku

Pääset tekemään tarjouksen haluamastasi kohteesta klikkaamalla itsesi kyseisen kohteen omalle sivulle. Sivulla näet kohteen lähtöhinnan ja paljonko kohteesta on sillä hetkellä tarjottu.

Voit korottaa tarjousta järjestelmän antaman minimikorotuksen verran eli 20 euroa painamalla suoraan ”Huuda” -painiketta. Jos haluat jättää minimikorotusta suuremman vapaavalintaisen tarjouksen, voit kirjoittaa sen tarjouskenttään numeronäppäimillä ja sen jälkeen painaa ”Huuda”.

Jos toinen käyttäjä tekee omaa huutoasi korkeamman tarjouksen, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla. Voit tällöin kirjautua palveluun korottamaan tarjoustasi. Muista tarkkailla huutokaupan etenemistä, jotta varmistat itsellesi voittavan huudon!

Huomioi, että tarjouksen jättäminen on aina sitovaa! Huutaminen ilman ostoaikomusta on vastoin huutokaupan sääntöjä.

Huutokaupan päättyessä on vielä mahdollisuus viime hetken tarjouskiriin. Mikäli kohteesta tehdään ennen kaupan sulkeutumista viimeisen kahden minuutin aikana tarjous, kohteen huutokauppa ei pääty vaan kauppa-aika pitenee kahdella minuutilla viimeisimmästä tarjouksesta alkaen. Kauppa sulkeutuu vasta, kun edellisen kahden minuutin aikana kohteesta ei ole jätetty uusia tarjouksia.

3. Voittava tarjous

Huutokaupan voittaja on käyttäjä, jolla on huutokaupan sulkeutuessa korkein tarjous kyseisestä kohteesta. Voittajat saavat huutokaupan päättymisestä ja voittavasta huudostaan sähköposti-ilmoituksen.

Huutokaupan päätyttyä voittajan tulee maksaa kohteesta tarjoamansa summan ja lähetyskulut Ikimetsäpuodin verkkokaupassa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Tuotteet on myös mahdollista noutaa erikseen sovitusti, jolloin lähetyskuluja ei peritä.

Olemme tarvittaessa huutokaupan voittajiin yhteydessä vielä sähköpostitse tai puhelimitse. Huutokauppaan liittyen asiakaspalvelumme tavoittaa sähköpostilla [email protected] ja puhelinnumerosta 050 337 7480.

Blue Forest -huutokaupan voittava tarjous

Huutokaupan päätyttyä voittajan tulee maksaa kohteesta tarjoamansa summa verkkokaupassa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Kohteiden ensisijainen toimitustapa on nouto Helsingin Viikistä, jolloin lähetyskuluja ei peritä.

Huutokaupan kohteet on mahdollista toimittaa ostajalle myös Matkahuollon välityksellä tai jonkin toisen kuljetuspalveluita tarjoavan yrityksen kautta, mikäli kohde koonsa puolesta vaatii lähettämisen rahtina. Jos kohde lähetetään ostajalle, pakkaus- ja lähetyskulut tulevat ostajan maksettavaksi. Olemme huutokaupan päättymisen jälkeen yhteydessä voittajiin kohteiden noudon tai lähetyksen sopimiseksi.

Esineet pakataan lähetettäessä asianmukaisesti. Huutokaupan järjestäjät eivät vastaa kuljetuksen aikana mahdollisesti tulleista vahingoista.